
من با دکتر مصفا همکلاس بودم، وقتی رفتم دانشگاه، پدر و مادر دکتر مصفا در قم زندگی میکردند ایشان سال ششم ادبی در تهران به مدرسه دارالفنون رفته و بعد هم به دانشکده ادبیات آمده بود همکلاس و مبصر ما بود.
من با دکتر مصفا همکلاس بودم، وقتی رفتم دانشگاه، پدر و مادر دکتر مصفا در قم زندگی میکردند ایشان سال ششم ادبی در تهران به مدرسه دارالفنون رفته و بعد هم به دانشکده ادبیات آمده بود همکلاس و مبصر ما بود.
نوشتن شرح حال افراد مشهور توسط نویسندگان کرایهای قدمت بیشتری نسبت به انواع دیگر دارد ولی در سالهای اخیر نوشتههای کرایهای رمانها بیداد میکند چون مردم نسبتاً مرفهتر دوست دارند داستان های خود را چاپ کنند.
دخترکی ۶ ساله کتاب تازه اش را ورق می زند اما ناگهان چشمش به تصویری می افتد که در آن حیوانی را دار زده اند، دخترک رنجیده خاطر می شود اما نمی تواند احساسش را بیان کند، چند ماه بعد دخترک صاحب کتاب دیگری است با شعری جالب و دارای ریتم؛ خواهر بزرگ ترش برایش کتاب را می خواند: «… گربه اومد گوشتها رو خورد، حاجی زد و گربه رو کشت! …».
اوایل مهر ماه بود که به جشن تولد ۷۶ سالگی مهدخت مخبر ـ ترانهسرای پیشکسوت ـ دعوت شدیم. در عین ناتوانیهای جسمی که بر اثر کهولت سن بر او فائق آمده بود، همچنان شاد و سرحال در جمع دوستانش حاضر شده یود و گاه گاه شوخیهایی هم با افراد میکرد. حالا بعد از گذشت یک ماه از این مراسم، ترانهسرای پیشکسوت کشورمان عازم سفر ابدی میشود و البته دوستانش در آسایشگاه صبا را تنها میگذارد.
جشنواره فیلم توکیو در حالی دومین روز برگزاریاش را سپری کرد که فیلم “قسم “محسن تنابنده و ورک شاپ امیر نادری، سهم ایران از این رویداد در روز دوم بود.
هیئت داوران جایزه آسترید لیندگرن، بزرگترین جایزه کتاب کودک جهان درحالی نامزدهای سال ۲۰۲۰ برای دریافت این جایزه را معرفی کرد که نام ۱۰ نماینده جمهوری اسلامی ایران برای دریافت این جایزه می درخشد.
در اکسپوی جهانی موسیقی وومکس کیهان کلهر جایزه مرد سال موسیقی ۲۰۱۹ را دریافت خواهد کرد و گروه خنیاگران مهر در این رویداد جهانی هنرنمایی خواهند کرد و با توجه به اینکه وومکس بزرگترین همایش موسیقی دنیا است باید گفت وومکس امسال در تسخیر ایرانیان است.
فیگوراتیوها بر روی بوم نقاشی از بند کابوس و خیال آزاد میشوند تا درهم تنیدگی رنج و لذت طراحیهای رنگی فرشید ملکی تماشاگر را به اسارت خویش درآورد.
احمدرضا احمدی در سالمرگ فریدون مشیری گفت: به نظر من مشیری مردم ایران را با شعر نو آشتی داد. زبان مشیری ساده بود و مردم شعر او را میفهمیدند. مردم قبل از مشیری به شعر نو اهمیتی نمیدادند و او پل ارتباطی بین مردم و شعر نو بود.
هیات داوران جایزه «فمینا» اسامی نامزدهای نهایی این جایزه ادبی فرانسوی را در بخشهای رمان فرانسوی، رمان خارجی و آثار غیرداستانی اعلام کرد.