• «کتابفروشی دف» تعطیل شد…
  • یکصد و هفتاد و پنجمین شماره ماهنامه فرهنگی آزما
  • تولدی برای ۸۰ سالگی «دنیرو»
  • رقابت ۶ نویسنده ژانر ماجراجویی برای جایزه ۱۰ هزار دلاری
  • یادداشت حسن انصاری؛ آیا سفرنامه ناصرخسرو جعلی است؟/ افسانه‌سازی و داستان‌های بی‌پایه از سفرنامه
  • آمار نشر اردیبهشت‌؛ پیشتازی تألیف بر ترجمه آثار حوزه کودک
  • استاد دانشگاه کمبریج خواستار ترجمه رمان‌های ایرانی شد
  • آغاز ثبت‌نام کتابفروشی‌ها برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران
  • اصلاحیه ایی بر یک تحریف تاریخی داریوش همایون، مردی با نقاب سیاه
  • خانه باغی در پاییز
  • وطن در دوران پهلوی و از آن پس
  • وقتی که خانه خانه بود و چراغ ما در خـــانه می سوخت-گفت و گو بادکتر ژاله آموزگار، اسطوره شناس
  • فیلسوف نامدار همدانی درگذشت/ پیکر پرویز اذکایی فردا در همدان تشییع می‌شود
  • نوام چامسکی مطرح کرد – جایگاه کتاب در دیپلماسی فرهنگی
  • کیومرث پوراحمد، کارگردان نامدار سینما، تلویزیون و تئاتر ایران در سن ۷۴ سالگی به زندگی خود پایان داد.
    • افراد آنلاین : 0
    • بازدید امروز : 182
    • بازدید دیروز : 395
    • بازدید این هفته : 2307
    • بازدید این ماه : 11802
    • بازدید کل : 2160684
    • ورودی موتورهای جستجو : 17399
    • تعداد کل مطالب : 3244


    عنوان محصول چهارم

    توضیح محصول
    توضیح محصول
    توضیح محصول

    عنوان محصول چهارم

    توضیح محصول
    توضیح محصول
    توضیح محصول

    عنوان محصول چهارم

    توضیح محصول
    توضیح محصول
    توضیح محصول

    باید ساختارهای جدیدی برای فروش کتاب تعریف شود
    بازديد : iconدسته: اخبار

    جاسمین جانسون آخرین عضو خانواده موسس کتابفروشی مارکوس بوکس از وضعیت سخت دوران کرونا برای کتابفروشان می‌گوید که تلاش می‌کنند همچنان پابرجا بمانند. او اعتقاد دارد در دوران پساکرونا باید ساختار جدیدی برای فروش کتاب تعریف شود.

    به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از گاردین، از سال ۱۹۶۰ تاکنون کتابفروشی مارکوس بوکس ایالت اوکلند به عنوان اولین کتابفروشی اختصاصی سیاه‌پوستان این کشور در حال فعالیت است ولی این روزها به خاطر شیوع ویروس کرونا با چالش تعطیلی روبرو شده است. البته این کتابفروشی تنها فروشگاه در معرض خطر نیست ولی به خاطر منحصربه فرد بودن این کتابفروشی حساسیت‌های ویژه‌ای در بین جمعیت سیاه‌پوستان این ایالت ایجاد کرده است.

    جاسمین جانسون آخرین عضو خانواده موسس کتابفروشی مارکوس بوکس از وضعیت سخت دوران کرونا برای کتابفروشان می‌گوید که تلاش می‌کنند همچنان پابرجا بمانند. وی در گفتگو با گاردین از تلاش همکارانش برای رساندن کتاب به دست مشتری‌ها خبر داد ولی اعتقاد دارد دوران بعد از کرونا برای ادامه حیات کتابفروشان و این کتابفروشی حیاتی است. وی گفت: ادامه حیات در دوران مشکلات اقتصادی چیز جدیدی برای کتابفروشی ما نیست و تقریباً به آن عادت کردیم ولی این بار مسئله فرق دارد. مردم از تماس با کتاب‌ها وحشت دارند و باید ساختارهای جدیدی برای فروش کتاب تعریف شود.

    بسیاری از کتابفروشی‌های خاص دیگر شهرهای آمریکا نیز با همین چالش روبرو هستند. چراغ‌های شهر کتابفروشی نوستالژیک شهر سانفرانسیسکو است که در سال ۱۹۵۳ تاسیس شد و وقتی با خطر تعطیلی روبرو شد، مردم شهر اقدام به جمع‌آوری کمک‌های مالی برای ادامه حیات آن کردند. در بسیاری از شهرهای دیگر آمریکا وضع به همین صورت است. یعنی تنها فعلاً کمک‌های مردمی و خیریه کتابفروشی‌ها را سرپا نگه داشته است ولی دوران بعد از کرونا سرنوشت‌ساز خواهد بود.

    جانسون می‌گوید اوضاع ما با دیگر کتابفروشی‌ها کمی تفاوت دارد چون متاسفانه خود ناشران نیز کمتر رغبت به کتابفروشان و حتی نویسندگان سیاه‌پوست دارند. بله حقیقت دارد هنوز هم در کشور آمریکا نوعی نژادپرستی رواج دارد. طبق آخرین آمارهای اتحادیه ناشران آمریکا حدود ۷۶درصد از ناشران با نویسندگان سفید پوست کار می‌کنند که این آمار در طول چهار سال گذشته تغییری نکرده است. به نظر می‌رسد به خاطر همین چالش مارکوس بوکس با دیگر کتابفروشی‌ها کمی تفاوت داشته باشد. ما هم کرونا را داریم و هم نگاه سفید مردم این کشور را جلوی خود می‌بینیم.

    با این وجود مالک کتابفروشی مارکوس امیدوار است از سوی سازمان‌های مردمی کمک دریافت کند تا بتواند  به حیات خود ادامه دهد. جانسون می‌گوید: در روزگاری که کسی هنوز نویسندگان سیاه‌پوست در این کشور مهجور هستند می‌توان به ادامه کار این کتابفروشی امیدوار بود. مالکوم ایکس یکی از مشتری‌های ثابت ما بود و نویسندگان مشهور سیاه‌پوست بسیاری مثل تونی موریسون ما کار کردند. هرچند اوضاع کمی پیچیده است ولی کتابفروشی‌های مثل ما مشتری‌های خاص خود را دارند و درخواست کمک از آنها کار عجیبی نیست چون بقیه هم همین کار را می‌کنند.

    به گفته موسس و مالک اولین کتابفروشی نویسندگان سیاه‌پوست آمریکا در حال حاضر سرویس سفارش‌های تلفنی مارکوس بوکس توانسته تا حدودی پاسخ نیازهای مشتری‌ها را بدهد به طوری که ریچاردسون دختر خانواده مارکوس هر روز تا ساعاتی از شب پای تلفن به سفارش‌ها پاسخ می‌دهد. او می‌گوید هر روز سفارش‌های بیشتری می‌گیریم و هرچند سایت آنلاین نداریم ولی با همین سفارش تلفنی هم می‌توان به ادامه امیدوار بود.


    iconادامه مطلب

    

    __(Comments are closed.,'kubrick')

    
    Copyright © 2013 _ Design by : MrJEY