• رقابت ۶ نویسنده ژانر ماجراجویی برای جایزه ۱۰ هزار دلاری
  • یادداشت حسن انصاری؛ آیا سفرنامه ناصرخسرو جعلی است؟/ افسانه‌سازی و داستان‌های بی‌پایه از سفرنامه
  • آمار نشر اردیبهشت‌؛ پیشتازی تألیف بر ترجمه آثار حوزه کودک
  • استاد دانشگاه کمبریج خواستار ترجمه رمان‌های ایرانی شد
  • آغاز ثبت‌نام کتابفروشی‌ها برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران
  • اصلاحیه ایی بر یک تحریف تاریخی داریوش همایون، مردی با نقاب سیاه
  • خانه باغی در پاییز
  • وطن در دوران پهلوی و از آن پس
  • وقتی که خانه خانه بود و چراغ ما در خـــانه می سوخت-گفت و گو بادکتر ژاله آموزگار، اسطوره شناس
  • فیلسوف نامدار همدانی درگذشت/ پیکر پرویز اذکایی فردا در همدان تشییع می‌شود
  • نوام چامسکی مطرح کرد – جایگاه کتاب در دیپلماسی فرهنگی
  • کیومرث پوراحمد، کارگردان نامدار سینما، تلویزیون و تئاتر ایران در سن ۷۴ سالگی به زندگی خود پایان داد.
  • کاوه گلستان
  • بر صنعت نشر ایران چه گذشت؟ /نگاهی به مصائب نشر در سال ۱۴۰۱
  • ورود به ادبیات بومی از گذر «باغ رمان ایرانی»
    • افراد آنلاین : 0
    • بازدید امروز : 225
    • بازدید دیروز : 179
    • بازدید این هفته : 2245
    • بازدید این ماه : 11596
    • بازدید کل : 2160332
    • ورودی موتورهای جستجو : 17382
    • تعداد کل مطالب : 3241


    عنوان محصول چهارم

    توضیح محصول
    توضیح محصول
    توضیح محصول

    عنوان محصول چهارم

    توضیح محصول
    توضیح محصول
    توضیح محصول

    عنوان محصول چهارم

    توضیح محصول
    توضیح محصول
    توضیح محصول

    سیری بر آثار بهمن جلالی در گالری راه ابریشم
    بازديد : iconدسته: هنر های تجسمی

    مصادف با زادروز زنده یاد بهمن جلالی، عکاس نامدار، نمایشگاه آثار برگزیده‌ این هنرمند در گالری راه ابریشم به نمایش درآمد.

    ایرنا: عکس‌های این نمایشگاه حدود ۷۰ عکس از بهمن جلالی از مجموعه‌ ماهیگیران – بوشهر  که از سال ۱۳۴۹ تا ۱۳۸۶ ثبت شده را در کنار آخرین مجموعه‌ تصویر خیال، سیاه و سفید ۲ از مجموعه‌ شخصی رعنا جوادی به نمایش در آمده، شامل می‌شود.

    این آثار در ابعاد مختلف در زمان حیات بهمن جلالی و زیر نظر او چاپ شدند و  گزیده یا مجموعه‌ای از این آثار پیش از این و طی سال‌های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۸ در گالری راه ابریشم نیز به نمایش در آمده بودند.

    بهمن جلالی (۱۳۲۳-۱۳۸۸) ابتدا در رشته اقتصاد و علوم سیاسی در دانشگاه ملی تهران تحصیل کرد و بعد در مدرسه‌ عکاسی جان ویکرز آموزش عکاسی دید و عضو انجمن سلطنتی عکاسی در لندن شد.

    اولین نمایشگاه انفرادی جلالی در سال ۱۳۵۰ در گالری قندریز برگزار شد که عکس‌های این هنرمند را از نمایش‌های کارگاه نمایش و تئاتر شهر شامل می‌شد.

    بهمن جلالی را می توان یکی از تاثیرگزارترین چهره های عکاسی معاصر ایران دانست که نقش مهمی در عکاسی خبری و عکاسی هنری ایران ایفا کرد و توانست با حضور در دانشگاه شاگردان لایقی را وارد عرصه هنر کشور کند که اکنون از اساتید برجسته هستند.

    عکاسی از رویدادهای خیابانی روزهای انقلاب و انتشار کتاب روزهای خون، روزهای آتش با عکس های بیش تری از بهمن جلالی و هم چنین عکس‌های رعنا جوادی، هادی هراچی، محمود محمدی و بهروز شهیدی از آثار بصری ماندگار معاصر ایران است.

    اولین کتاب عکس درباره جنگ با عنوان آبادان که می جنگد با عکس‌های جلالی منتشر می‌شود. افتتاح عکسخانه شهر و موزه عکس ایران، عکاسی نخستین قسمت مجموعه انیمیشن علی کوچولو، انتشار کتاب های متعدد در حوزه عکاسی و راه‌اندازی مجله عکسنامه، فصلنامه تخصصی عکس بخشی از کارهای این هنرمند در کنار برگزاری نمایشگاه های مختلف در دوران کاری اش است.

    عکس‌های او در مجموعه موزه‌های بسیاری نگهداری می‌شوند و همچنین کار حرفه‌ای طولانی‌مدت و برجسته‌ جلالی با مروری بر آثارش در بنیاد آنتونی تاپییس در سال ۱۳۸۶ ارج‌گذاری شد و همچنین بنیاد نیدرزاکسن در شهر هانور، جایزه بین‌المللی عکاسی اسپکتروم ۲۰۱۱ را به بهمن جلالی اعطا کرد.

    نمایشگاه گزیده عکس‌های بهمن جلالی در گالری راه ابریشم جمعه ۴ بهمن آغاز به کار کرد و تا ۲۷ بهمن‌ماه به نشانی بلوار کشاورز، بین خیابان وصال و قدس، شماره ۲۱۰، ساختمان تکنو آجر، گالری راه ابریشم برپاست.


    iconادامه مطلب

    

    __(Comments are closed.,'kubrick')

    
    Copyright © 2013 _ Design by : MrJEY