گالری‌گردی در روزهای آلوده تهران!
بازديد : iconدسته: هنر های تجسمی

در روزهایی که به سبب افزایش شیوع ویروس کرونا در کشور، بسیاری از مراکز فرهنگی و هنری تعطیل هستند، برخی از گالری‌ها با برگزاری نمایشگاه‌های هنری به فعالیتشان ادامه می‌دهند و البته برخی هم ترجیح داده‌اند که در شرایط فعلی، نمایشگاه‌های آنلاین برگزار کنند یا اینکه تعطیل بمانند.

در همین راستا این گزارش ایسنا، مروری دارد بر برخی از نمایشگاه‌هایی که به صورت مجازی و حضوری در این ایام برپا هستند.

********

«تکه‌هام» در گالری سیحون

نمایشگاه انفرادی نقاشی با آثاری از فراز ناصرشریف و با عنوان «تکه‌هام» روز جمعه (۱۹ دی‌ماه) در گالری سیحون افتتاح می‌شود و تا اول بهمن نیز ادامه دارد.

امکان بازدید از این نمایشگاه هنری در روزهای زوج از ساعت ۳ تا ۷ بعدازظهر و جمعه ها از ۴ تا ۸ بعد از ظهر فراهم شده است. داشتن ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی الزامی است.  

گالری سیحون در خیابان وزرا، کوچه چهارم واقع شده است.

نمایشگاهی از پوسترهای شهید فخری‌زاده

همزمان با چهلمین روز شهادت دکتر محسن فخری‌زاده، نمایشگاهی از آثار طراحی پوستر در موزه هنرهای معاصر فلسطین بر پا می شود.

در نمایشگاه «فخر مشهود» ۴۰ پوستر با مضمون شهادت دانشمند شهید، محسن فخری‌زاده، با همکاری حوزه هنری در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. این پوسترها دربرگیرنده آثار جمعی از هنرمندان گرافیست سراسر کشور است.

این نمایشگاه با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در موزه فلسطین و همزمان به‌صورت مجازی در وب‌گاه فرهنگستان هنر به نشانی www.honar.ac.ir، عصر چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۹، از ساعت ۱۶ برپا خواهد شد.

علاقه‌مندان برای بازدید از نمایشگاه «فخر مشهود» می‌توانند تا ۲۵ دی ۱۳۹۹، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۸، و روزهای پنج‌شنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۵، به موزه فلسطین به نشانی خیابان ولیعصر، خیابان بزرگمهر، خیابان برادران شهید مظفر، شماره ۷۴، مراجعه کنند.

«گلگون خاک» در گالری دستان

نمایشگاه انفرادی «گلگون خاک» با آثاری از سام سمیعی تا ۲۶ دی‌ماه در گالری دستان +۲ برگزار است.

فرصت بازدید از این نمایشگاه هر روز به غیر از شنبه‌ها و یکشنبه‌ها از ساعت ۱۱ تا ۱۹ فراهم شده است.

گالری زیرزمین دستان در خیابان فرشته، خیابان بیدار، پلاک ۶ واقع شده است. 

«نقاشی ممنوع» در گالری طراحان آزاد

نمایشگاه انفرادی با آثاری از عباس اکبری و با عنوان «نقاشی ممنوع» تا ۲۲ دی ماه در گالری طراحان آزاد برگزار است.

گالری طراحان آزاد در میدان فاطمی، میدان گل‌ها، میدان سلماس واقع شده است.

گالری پنج‌شنبه‌ها تعطیل است. امکان بازدید از این نمایشگاه در سایر روزهای هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۰ فراهم است.

«اندرونی/بیرونی» در گالری اعتماد

نمایشگاه انفرادی نقاشی مجتبی طباطبایی روز جمعه (۱۹ دی‌ماه) در گالری اعتماد افتتاح می‌شود و تا ۳۰ دی‌ماه نیز ادامه دارد.

امکان بازدید از این نمایشگاه هر روز به غیر از دوشنبه ها از ساعت ۱۲ تا ۲۰  فراهم شده است. 

گالری اعتماد ۱ در میدان هفت تیر، مفتح جنوبی، بن بست شیرودی پلاک ۲۵ واقع شده است.

نمایش ۱۴ نقاشی‌ درباره «آل علی علیهم‌السلام»

نمایشگاه «آل علی علیهم‌السلام» با نمایش آثار نقاشی حسن روح الامین در فرهنگسرای نیاوران در حال برگزاری است. در این نمایشگاه آثاری چون «معرکه آب»، «لصحاب کساء»، «دیر راهب»، «ابد والله» و «معراج» به نمایش گذاشته می‌شوند.

نمایش و فروش آثار نمایشگاه «آل علی علیهم‌السلام» از ساعت ۱۶ الی ۱۹ روز جمعه (۱۲ دی‌ماه) افتتاح و تا ۲۵ دی ادامه خواهد داشت. نمایشگاه در روزهای پس از افتتاحیه از ساعت ۱۰ الی ۲۰ و روزهای تعطیل ۱۴ الی ۲۰ برای بازدید عموم برقرار است.

علاقه مندان می‌توانند به مدت ۱۴ روز برای بازدید از این نمایشگاه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به فرهنگسرای نیاوران واقع در انتهای خیابان پاسداران، مقابل پارک نیاوران مراجعه کنند. 

«عدم تشخیص موقعیت» در پروژه‌های آران

نمایشگاه انفرادی «عدم تشخیص موقعیت» با نمایش آثاری از رئوف دشتی روز جمعه (۱۲ دی‌ماه) در گالری پروژه‌های آران افتتاح می‌شود و تا ۲۹ دی‌ماه نیز ادامه دارد.

در بخشی از بیانیه این نمایشگاه به قلم هنرمند آمده است: «تناقض شدید هویتی بین فضاهای سه‌گانه و بیگانگی با فضای عمومی، اهمیت و جایگاه زندگی در فضای خصوصی یا همان فضای اول (محل سکونت) را در ایران دوچندان کرده است. اکثر تجربه‌های زندگی در فضای عمومی به درون خانه‌ها کشیده شده و زندگی عمومی و خصوصی در هم تنیده شده است. خانه هویتش را به عنوان مکانی خصوصی برای آرامش و آسایش از دست داده و به ترکیبی ناآشنا از خانه-رستوران، خانه-سینما، خانه-اداره، خانه-استدیو و … تبدیل شده است. خانه همه‌جاست. هم فضای سکونت است و هم فضای کار. هم فضایی برای تفریح و هم برای تعاملات اجتماعی. 

تمامی آثار این مجموعه در خانه من عکاسی شده است. در ۳۵ قاب این مجموعه سعی کردم تا چندشکلی خود و بی‌شکلی خانه‌ام را به نمایش بگذارم. خانه‌ی من قابل تشخیص نیست؛اینجا کجاست؟ خانه ای روشن با نورهای درخشان؟ یا اتاقکی نمور و مه گرفته؟»

امکان بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۳ تا ۱۸ فراهم شده است. 

گالری «پروژه‌های آران» در خیابان نوفل‌لوشاتو، کوچه لولاگر، شماره ۵، ورودی حیاط واقع شده است. این گالری روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه تعطیل است.

نمایشگاه نقاشی در گالری اُ

نمایشگاه انفرادی نقاشی «لا» با آثاری از آلیشیا مرصعی تا ۲۲ دی‌ماه در گالری اُ در حال برگزاری است.

آلیشیا مرصعی متولد ۱۳۵۹ و دارای مدرک کارشناسی گرافیک دانشگاه آزاد هنر و معماری است.

امکان بازدید از این نمایشگاه از یکشنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۲ تا ۲۰ و روزهای جمعه ۱۶ تا ۲۱ فراهم شده است. گالری روزهای شنبه تعطیل است.

گالری اُ در خیابان کریمخان، خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاک ۱۸ واقع شده است.

نمایشگاه مجسمه در گالری شیرین

نمایشگاه مجسمه‌های بیژن نعمتی شریف تا ۲۳ دی‌ماه در گالری شیرین برگزار است.

در بخشی از توضیح این نمایشگاه آماده است که «سیر تحول اندیشه بیژن نعمتی شریف در عـروسک‌ها، نقاشی‌ها و مجسمه‌هایش از او هنرمندی می‌سازد بـــا بیان شخصی مستقل و میان گـونه‌هـای بـــرخوردش پـــارادایمی شکل می‌گیرد که از ارتباطی همگن برخوردار است. بیژن نعمتی شـریف از مـجسمه‌سـازان مـعاصـر و مـدرن ایرانی بـود که رنـگ را بـه مـجسمه‌هـایش افـزود … مـجسمه‌هـای وی مـرز رسـانـه را می‌شکند، بـا رنـگ‌هـای تـند پـالـت تـرکیب می‌شـود و بـا صـحنه آرایی عـروسک‌هـایش پیونـد بـرقـرار می‌کند و بـا این کار آنـ‌ها را در فـضای بینامتنی از مـجسمه و صـحنه‌ای نـمایشی در تعلیق می‌گـذارد.»

بازدید از این نمایشگاه‌ها جمعه‌ها از ساعت ۱۴ تا ۱۸ و شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۱ تا ۱۸ با تعیین وقت قبلی امکان‌پذیر است.

گالری شیرین در خیابان کریمخان، خیابان سنایی، کوچه سیزدهم، شماره ۵ واقع شده است.

گلیچ‌آرت: زبان پیکسل ۱ در گالری باوان

نمایشگاه گروهی ویدئوآرت با عنوان «گلیچ‌آرت:زبان پیکسل» با کیوریتوری محمدعلی فاموری و صادق مجلسی‌پور این روزها در گالری باوان در حال برگزاری است.

در توضیح آثار این نمایشگاه آمده است: خطاهای فن‌آوری که محصول نقص در دستگاه‌های دیجیتالی هستند، به ما تصاویر ناقصی ارائه می‌دهند. این خطوط ناقص و درهم تنیده ویدئویی و نویزهای صوتی، نقوش پیکسلی و دیجیتالی زیبایی‌شناسی گلیچ‌آرت را تشکیل می‌دهند. در پروسه خلق اثر گلیچ از طرفی ما به پخش‌کننده دیجیتالی به عنوان رسانه متکی هستیم و از طرف دیگر هنرمند قرار دارد و ضلع سوم را تفسیر این هنر دیجیتالی توسط مخاطب می‌سازد.

گلیچ ژانری از ویژوال آرت است که این قابلیت را دارد تبدیل به زبان شود. زبانی ملموس برای همه انسان‌ها تا به مفهوم واحدی از دیجیتال‌آرت برسند. در هنر گلیچ، زبان و گفتمانی است که ‌موید حرکت از کل به جز و متعاقبا جز به کل باشد. در این چرخه دست به بازخوانی پیکسل به عنوان عنصری مستقل بزند.

نمایشگاه گروهی «گلیچ‌آرت؛ زبان پیکسل» تا تاریخ ۲۱ اسفند ۹۹ به صورت اختصاصی در بخش منهای یک گالری باوان به نشانی خیابان مطهری، خیابان لارستان، خیابان عبده، پلاک ۷ به نمایش خود ادامه خواهد یافت.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مخاطبان در حین بازدید از نمایشگاه الزامی است.

انتهای پیام


iconادامه مطلب

سایر صفحات سایت

Copyright © 2013 _ Design by : MrJEY