سقوط اِزرا پاوند به روایت کاریکاتوریست نیویورک‌تایمز
بازديد : iconدسته: شعر و داستان

آر. اُ بلچمن، کاریکاتوریست آمریکایی زندگی اِزرا پاوند را با کاریکاتور به تصویر کشیده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از نیویورک‌تایمز، ازرا پاوند نویسنده آمریکایی ایرلندی‌الاصل و از شاعران مهم قرن بیستم است. در انگلیس پیشگام نهضت تصویرگرایی بود و در مجله شعر فعالیت کرد. در دوره جنگ جهانی دوم باورهای موسولینی در ایتالیا را پذیرفت و از هیتلر حمایت کرد. در طی جنگ جهانی دوم دولت ایتالیا به او پول پرداخت می‌کرد تا در انتقاد از ایالات متحده صحبت کند.

پس از جنگ جهانی توسط آمریکایی‌ها دستگیر شد و سپس به مدت دوازده سال در واشنگتن در یک بیمارستان روانی نگهداری شد. در نهایت با تلاش نویسندگان آزاد شد و به ایتالیا بازگشت و همان‌جا از دنیا رفت.

با هم روایت کاریکاتوریست نیویورک‌تایمز را ببینیم و بخوانیم:


ازرا پاوند عاشق کلمات بود. در سال ۱۹۰۱ و به عنوان یک نوجوان در دانشگاه پنسیلوانیا ۹ زبان خارجی را آموخت.

یکی دیگر از علایقش شعر بود. در سال ۱۹۰۸ به لندن، مرکز دنیای انگلیسی‌زبان ادبیات نقل‌مکان کرد:

 به صورت دائمی برای مجله شعر کار می‌کرد و رابرت فراست را کشف کرد و موجب پیشرفتش شد. (رابرت فراست شاعر آمریکایی است که شعرهایش قبل از انتشار در ایالات متحده در اختیار خوانندگان انگلیسی قرار گرفت.) 

با تی. اس. الیوت بر مجموعه «علف هرز» کار کرد و همین موضوع سبب شد الیوت لقب «سازنده بهتر» را در شعرش به پاوند اختصاص دهد:

در سال ۱۹۲۴ به ایتالیا نقل‌مکان کرد. وقتی جنگ جهانی دوم شروع شد پیشنهاد داد که در رادیوی دولت فاشیست سخن بگوید.پاوند که معتقد بود رباخواری موجب جنگ شد و با لحن تندی سخنان ضدیهودی بیان کرد:

در پایان جنگ به خیانت متهم شد و به دارالمجانین مجرمین فرستاده شد:

در سال ۱۹۵۸ آزاد شد، به ایتالیا بازگشت. در دهه آخر زندگی‌اش سکوت اختیار کرد و انگار کلمات به او خیانت کردند:


iconادامه مطلب

سایر صفحات سایت

Copyright © 2013 _ Design by : MrJEY